GoNEXT TV: Kaan Kaşif Kavaloğlu, președintele hotelierilor mediteraneeni: “Antalya rezistă vremurilor grele pentru că 25% dintre turiști se întorc an de an”

Kaan Kaşif Kavaloğlu, președintele Uniunii Turistice a Hotelierilor și Investitorilor Mediteraneeni. FOTO Adrian Boioglu

Kaan Kaşif Kavaloğlu este președintele prestigioasei Uniuni Turistice a Hotelierilor și Investitorilor Mediteraneeni (AKTOB) – o organizație cu peste 500 membri și cu o istorie de peste 30 ani care a pornit din Antalya, Turcia.

Kavaloğlu este invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la emisiunea de la GoNEXT TV. Urmăriți o discuție despre modul în care industria hotelieră din Turcia si nu numai se reface după pandemie, dar și după cutremurul devastator care a avut loc în această țară.

Președintele AKTOB a comparat activitatea Asociației sale cu cea a Asociațiilor similare din România și a vorbit despre cum pot OMD-urile din țara noastră să își dezvolte o strategie de promovare. Modul în care Antalya a învățat să se promoveze și, în același timp, să atragă milioane de turiști din întreaga lume în fiecare an, este unul care merită aplicat și pe alte piețe, iar oamenii care fac asta pentru România au de învățat.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*