GoNEXT TV: Ümran Turhanoğulları, manager de vânzări la Susesi Luxury Resort, Antalya, despre provocările acestui an turistic

Ümran Turhanoğulları, manager de vânzări la Susesi Luxury Resort, Antalya. FOTO Adrian Boioglu

Unul dintre hotelurile din Antalya cele mai apreciate de Români este, cu siguranță, Susesi Luxury Resort. Tânăra șefă a departamentului de vânzări a resortului, Ümran Turhanoğulları, este invitata jurnalistului Adrian Boioglu la emisiunea de la GoNEXT – o ediție în care aflați totul despre provocările generate de pandemie, război și cutremur, dar și despre ofertele bune cu care vine anul 2023.

Antalya este o destinație foarte apreciată de turiștii din România, iar sutele de mii de turiști care ajung aici la bordul aeronavelor care fac charter cu Paralela 45 sunt mulțumiți de serviciile oferite. Ümran Turhanoğulları a reușit, la doar 26 ani, să aibă o experiență de aproape 10 ani în turismul de lux, iar modul în care ea gândește strategia de vânzări a resortului pe care îl reprezintă poate fi o lecție pentru mulți manageri de turism.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*