Dotări noi pentru Salvamont Argeș

Parcul auto al Salvamont Argeș a fost îmbunătățit cu o autoutilitară nou nouță. FOTO: Consiliul Județean Argeș

Parcul auto al Salvamont Argeș, Serviciu Public finanțat de Consiliul Județean Argeș, a fost îmbunătățit cu o autoutilitară nou nouță. Este vorba despre un SUV Ford Raptor, extrem de puternic, care va permite transportul de materiale și salvatori montani cât mai aproape de zonele unde sunt necesare intervențiile în masivul Făgăraș.

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, a predat, din partea Consiliului Județean, cheile pentru noua autoutilitară, directorului Salvamont Argeș, Ion Sănduloiu, și lui Cristian Toma, șef Serviciu Salvamont Argeș.

„Autoutilitara este un model Ford Raptor, cu motor de trei litri, 288 de cai putere, spațiu foarte mult pentru ceea ce avem noi nevoie, pentru transport, astfel că va fi esențial pentru ceea ce avem noi nevoie pe creasta Făgărașului, adică pentru a ajunge cât mai aproape cu cât mai mulți salvatori montani și cu cât mai multe materiale. Se simte susținerea puternică din ultimii ani a Consiliului Județean pentru Salvamont Argeș. Am reușit să obținem dotări foarte importante, așa cum sunt și UTV-urile din ultima perioadă și sunt convins că aceste investiții vor continua. Un exemplu este și faptul că baza noastră de la Cota 2000 va intra în reabilitare începând cu acest an. Vor fi efectuate lucrări de refacere a fațadei, de înlocuire a termosistemului cu altul mult mai eficient, dar și amenajări interioare”, a precizat Ion Sănduloiu, director Salvamont Argeș.

Autoturismul Ford a fost achiziționat în urma unei licitații, contra sumei de aproximativ 350.000 de lei.

Achiziția autoturismului de teren nu reprezintă singura investiție importantă din acest an a Consiliului Județean Argeș pentru Salvamont Argeș. Au fost achiziționate și alte mijloace de intervenție, iar anul acesta va intra în reparații și consolidare și Baza Salvamont de la Cota 2000.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*