GoNEXT TV: Chairman-ul Flash Tour, Amgad Hassoun, mesaj pentru turiștii români care vor să vină în Egipt

Amgad Hassoun. FOTO Adrian Boioglu

Chairman-ul Flash Tour din Egipt, Amgad Hassoun, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Cu acest prilej, Amgad Hassoun a povestit cum s-a desfășurat turismul în Egipt în pandemie, cum a convins turiștii să vină în continuare în Egipt în această perioadă.

El a transmis un mesaj pentru turiștii români care vin în Egipt, a mai spus unde merg aceștia atunci când vin să vadă Egiptul și care este excursia sa favorită din Egipt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*