GoNEXT TV: Cristina Adriana Nae, fondatorul Agenției de Turism Bonjour International Tour, spune tot ce trebuie să știi despre vacanța în Egipt

Cristina Adriana Nae. FOTO Mitică Raftu

Cristina Adriana Nae, fondatorul Agenția de Turism Bonjour International Tour, a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Cu acest prilej, Cristina Adriana Nae a povestit cum a apărut agenția, ce își propune acesta. Ea a precizat că în pandemie oamenii au început să caute și alt gen de vacanțe. Egiptul a devenit în această perioadă o destinație tot mai căutată de români deoarece și-a păstrat granițele deschise pentru turiști în condițiile în care multe țări din lume impuseseră restricții drastice în privința călătoriilor.

Cristina Adriana Nae explică ce pachete turistice oferă agenția sa pentru turiștii care vin în Egipt. Ea a menționat că este important că ai un partener local, este vorba de agenția Flash Tour Egipt.

Această agenție îi ajută cu multe lucruri, printre care transferul de la aeroport la hotel și ghid în limba română.

Cristina Adriana Nae mai spune și care sunt diferențele între stațiunile Hurghada și Sharm El-Sheikh și încearcă să răspundă la multele întrebări ale românilor care doresc să vină în Egipt, dacă internetul este bun, dacă li se pot fura lucruri din valize sau de pe plajă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  • Stimate domn, agenția are 2 asociati cu 50% in consecinta va rugam frumos sa puneți în balanta pe cine faceți hoata.
   In România denigrarea se pedepsește scump ar trebui sa citiți măcar legea și in curand acest om pe care astăzi îl jigniți va demonstra adevarul.Pana atunci rămâne suspans deoarece nu are test sa ne batem capul cu voi.

 1. Vă rog frumos sa opriți comentariile la adresa fiicei mele.
  Când va plimba în vacante pe bani ei noi ca și părinți nu aveam loc de voi.
  Opriți-vă
  Mulțumesc, mama Adrianei

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*