FOTO VIDEO După „Wild Carpathia” şi „Flavours of Romania”, Charlie Ottley a lansat la Jurilovca cel mai nou proiect al său: documentarul “Wild Danube”. Ottley: “Vom surprinde Delta în toate anotimpurile”

Cătălin Țibuleac, președintele Asociației Delta Dunării și realizatorul tv Charlie Ottley

Charlie Ottley celebrul realizator de televiziune, a prezentat, la Jurilovca, cel mai nou proiect al său, documentarul “Wild Danube”. Noul proiect, un documentar ce vorbește despre Dunăre şi viaţa pescarilor din Deltă, urmează să fie lansat de Ziua Naţională a României.

Documentarul va fi filmat în Delta Dunării, în cele patru anotimpuri și va fi lansat pe 1 Decembrie 2021. Va fi prezentat la o televiziune națională și apoi fragmente din documentar vor rula, timp de o lună, la BBC WORLD. Ulterior se vor produce DVD-uri, care vor fi distribuite în școli cu scopul de a conștientiza faptul că România are ceva unic: Delta Dunării.

„Mă simt foarte norocos că sunt astăzi aici și că putem să anunțăm proiectul nostru, <<Wild Danube>>. Am început filmările și vom surprinde Delta în toate anotimpurile. Vom încerca să redăm toate locurile ascunse, toate bucuriile, toate frumusețile acestui loc. Vom oferi o priveliște a Deltei care nu a fost văzută până acum. Dorim să prezentăm lumii acest ținut feeric, aceste întinderi spectaculoase de apă, să rebrenduim acest loc, ca fiind <<Amazonul Europei>>, să atragem cât mai mulți  turiști în această zonă minunată”, a spus Charlie Ottley.

Președintele Asociației Delta Dunării, Cătălin Țibuleac, este bucuros de promovarea pe care Delta Dunării o va avea în urma acestui documentar, iar întreaga zonă va avea numai de câștigat.

„Proiectul jurnalistului Charlie Ottley <<Wild Danube>>, reprezintă o oportunitate pentru noi de a promova Delta Dunării în spațiul European. Delta Dunării a fost mult prea puțin promovată în vestul Europei, iar proiectul realizat de Charlie Ottley vine și completează această necesitate a destinației turistice de a fi promovată în spațiul European. Charlie Ottley este îndrăgostit iremediabil de România, fiind unul dintre cei mai buni promotori ai țării noastre în plan internațional, iar noi suntem extrem de onorați să-l sprijinim în proiectul <<Wild Danube>>. Documentarul va arata lumii întregi delta, necosmetizată, cu bune și cu rele, exact așa cum este ea, iar filmările au început deja la Jurilovca, Enisala, Lacul Razim, Crișan, Mila 23 și vor continua în toate colțurile deltei, în toate cele patru anotimpuri. Sperăm ca prestigiosul producător de televiziune să fie încântat de ceea ce îi arătăm noi și suntem absolut convinși că Delta Dunării a câștigat deja un prieten: Charlie Ottley!” a spus Cătălin Țibuleac.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*