FOTO La un pas de tragedie pe Transfăgărășan! Ascultați sfaturile autorităților

Un autoturism a fost surprins de avalanșă pe Transfăgărășan. FOTO Cazare Transfagarasan

O familie a fost la un pas de moarte după ce au ignorat interdicția de a intra pe Trafăgărășan. Au fost surprinși d eo avalanșă, iar mașina a fost distrusă.

Tragedia s-a produs în zona Căprioara, unde accesul auto este interzis, iar o familie s-au aventurat pe șosea și în zona cota 1900 au fost surprinși de o avalanșa de zăpadă și bolovani. De la km 104 spre Bâlea, circulația este interzisă și exista și o barieră pe șosea, dar aceasta a fost dată la o parte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*