FOTO Cum arată Crăciunul în Tenerife. Palmieri cu luminițe și fântâni arteziene decorate la 24 grade Celsius

Palmierii împodobiți de Crăciun în Tenerife. FOTO Adrian Boioglu
Palmierii împodobiți de Crăciun în Tenerife. FOTO Adrian Boioglu

Insulele Canare din Spania au devenit o atracție tot mai dorită pentru europeni. Turiști din Anglia, Germania și chiar din România au înțeles că apropierea față de casă, călătoria necondiționată de viză și temperaturile numai bune pentru plajă din luna decembrie fac din Tenerife o destinație ideală.

Chiar dacă nu vezi zăpadă decât la 3000 metri altitudine, pe vârful vulcanului El Teide, Crăciunul este sărbători și în Tenerife. Echipa GoNEXT a fost zilele trecute în mai multe zone de pe această insulă superbă, iar decorațiunile de Crăciun au fost cele care ne-au atras atenția imediat.

Încă de la sosirea în aeroport vedeai pachetele lăsate de Moș Crăciun sub… display-urile digitale care anunță sosirile și plecările de avioane.

Hotelul GF Victoria este un resort de 5 stele superb și e aproape plin de sărbători. Și bradul mare care te așteaptă în fața intrării este depășit doar de sania lui Moș Crăciun aflată în hol. Piscina de sticlă de la ultimul etaj îți aduce aminte că ești pe o insulă exotică din Oceanul Atlantic și că, în decembrie, poți să înoți în aer liber la 24 grade Celsius.

O plimbare prin Costa Adeje îți arată grija fiecărei terase, hotel și chiar a administrației locale pentru ca turiștii să se simtă ca acasă, de sărbători.

Brazii de Crăciun au fost înlocuiți de palmieri, iar fântânile arteziene sunt acum multicolore.

Am lăsat în urmă Costa Adeje pentru o plimbare către localitatea La Orotava, locul unde se află și Casa de los Balcones – un adevărat muzeu al tradițiilor și artizanatului local. Drumul prin La Orotava este la fel de frumos împodobit. Primăria a transformat piațeta orașului într-un altar cu scena nașterii Mântuitorului, iar magazinele și bisericile din zonă au căpătat straie de sărbătoare.

Vă lăsăm cu imaginile care vorbesc cât o mie de cuvinte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*