Pasionații de curse extreme pe zăpadă sunt așteptați la Cursa Trăzniților din Poiana Brașov

Pârtie din Poiana Brașov. FOTO Salvamont Brașov

Pe Pârtia Bradul din Poiana Brașov se va desfășura duminică, 29 decembrie, începând cu ora 17.00, cel mai năstrușnic eveniment, tradițional deja, de la Brașov: Cursa Trasniților.

Cursa Trăsniților este un eveniment simpatic, care constă într-o cursă cu sănii confecționate de participanți chiar pe Pârtia Bradul din Poiana Brașov.

Toți cei interesați de voie bună și alternative mai puțin obișnuite ale sporturilor de iarnă, sunt invitați să participe la o multitudine de concursuri trăsnite, să se bucure de muzică bună, show-uri spectaculoase și bucate alese. Elementul central al acestei zile inedite îl va constitui, cu siguranță, Cursa Trăsniților – concursul de coborâre cu sănii trăsnite, pe Pârtia Bradul din Poiana Brașov.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*