Cătălin Țibuleac, Guvernatorul Rezervației Biosfera Delta Dunării: “Oamenii deltei au dreptul la un dialog deschis. Apreciez eforturile fiecărei părți implicate pentru ca Delta să se bucure de recunoașterea și respectul cuvenit”

Cătălin Țibuleac, guvernatorul Rezervației Biosferei Delta Dunării. FOTO Adrian Boioglu.

Mai multe scrisori deschise transmise de organizații profesionale și companii din Delta Dunării către Guvernul României au fost modul prin care oamenii de afaceri, pescarii, oamenii de turism sau cei care se ocupă de transportul naval și-au exprimat susținerea față de Cătălin Țibuleac.

Cătălin Țibuleac a fost numit Guvernator al Rezervației Biosfera Delta Dunării în luna iunie 2019. Înainte să ocupe această funcție publică el a condus Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării. În această calitate, Cătălin Țibuleac a reușit, alături de echipa sa, să aducă un număr record de turiști în Delta Dunării.

„Am fost surprins plăcut de susținerea arătată de oamenii Deltei. Sunt oameni cu o viață grea, pescari, profesioniști în turism, cu care am un dialog constant de aproape 6 luni și m-a bucurat deschiderea lor pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă Delta Dunării. Oamenii Deltei au dreptul la un dialog deschis.

Am reușit în aceste șase luni să facem un progres simțitor pe calea dialogului și doar în acest fel putem să mergem mai departe. Apreciez eforturile fiecărei părți implicate pentru ca Delta să se bucure de recunoașterea și respectul cuvenit. Le mulțumesc pentru susținerea lor și le promit că voi avea mereu aceeași deschidere. Sărbători liniștite tuturor și un an mai bun!”, a declarat Cătălin Țibuleac.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*