FlixBus va colabora cu Tabita Tour pentru a oferi alternative de transport accesibile spre Spania

FlixBus va colabora cu Tabita Tour pentru a oferi alternative de transport accesibile spre Spania

FlixBus, unul dintre cei mai importanți operatori de servicii de mobilitate la nivel global, a încheiat un parteneriat cu Tabita Tour, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de transport intern și internațional de persoane din România.

Prin parteneriatul cu Tabita Tour, FlixBus va comercializa bilete de autocar prin intermediul platformei sale și își va diversifica oferta din România cu plecări în peste 70 de destinații din Spania precum Barcelona, Madrid, San Sebastian, Bilbao, Vigo sau Malaga. Compania din Bistrița este unul dintre transportatorii locali consacrați pe segmentul de servicii de transport internațional spre Spania.

Pasagerii români vor avea la dispoziție curse directe cu plecare din peste 120 de localități din România. Printre orașele deservite se numără orașe mari precum București, Timișoara, Cluj-Napoca, Sibiu sau Craiova, dar și multe localități mici, în care nevoia de mobilitate și conectare este foarte importantă cum ar fi Simeria, Luduș, Salonta, Adjud sau Cernavodă.

În România 36,7 la sută dintre orașe au mai puțin de 10.000 de locuitori, iar 35,1 la sută au între10.000 și 25.000 de locuitori, potrivit celor mai recente date furnizate de Institutul Național de Statistică.

Conectarea orașelor mici și mijlocii la rețeaua europeană este un obiectiv important pentru ambele companii. La nivel global, peste 40 la sută din rețeaua FlixBus este alcătuită din orașe mici și mijlocii cu mai puțin de 20.000 de locuitori.

„Ne dorim să schimbăm viziunea tradițională asupra călătoriilor pe distanțe lungi. Autocarul reprezintă o alternativă de transport sigură, mai ales în contextul în care transportul aerian se confruntă cu provocări în acest moment. În plus, transportul cu autocarul are la bază un puternic element social, deoarece permite persoanelor cu posibilități economice reduse și celor din zonele îndepărtate să călătorească în mod accesibil. Prin parteneriatul cu Tabita Tour, unul dintre operatorii consacrați pe acest segment, facem un pas important spre extinderea ofertei pentru cât mai mulți pasageri din România”, a declarat Adrian Rășoiu, reprezentant FlixBus în România.

„Satisfacerea cerințelor clienților reprezintă misiunea noastră principală, le ascultăm dorințele și le oferim cele mai potrivite soluții, în condiții de maximă seriozitate și responsabilitate. Urmărim îmbunătățirea continuă a performanțelor și a calității serviciilor oferite, iar parteneriatul strategic cu FlixBus este încă un pas, pentru atingerea acestui deziderat”, a declarat Ioan Sighiartău, directorul general Tabita Tour.

Autocarele Tabita Tour vor avea un autocolant cu inscripționarea „în colaborare cu FlixBus” pentru a putea fi ușor identificate de către călători.

Călătoriile pot fi deja rezervate prin intermediul site-ului sau aplicației FlixBus, din agențiile de turism partenere FlixBus, cât și de pe site-ul Tabita Tour.

Digitalizarea călătoriei cu autocarul și experiența locală – o formulă de succes la nivel global

Modelul de afaceri FlixBus se bazează pe o colaborare unică la nivel internațional cu companiile locale de transport. Astfel, FlixBus a dezvoltat cea mai mare rețea de autocare interurbane din Europa și a devenit al doilea cel mai mare jucător de pe piața din SUA. Din 2013, FlixBus a încheiat parteneriate cu peste 500 de parteneri de transport din întreaga lume.

În prezent, operatorul de servicii de mobilitate oferă curse internaționale directe din România din peste 100 de localități spre 17 țări din Europa, în colaborare cu partenerii locali de transport. Din martie, primele conexiuni din România spre Suedia și Danemarca sunt disponibile în rețeaua FlixBus, în urma parteneriatului încheiat cu transportatorul local Comati, un operator consacrat pe segmentul călătoriilor internaționale spre Țările Nordice. Pasagerii vor avea la dispoziție curse spre 15 orașe din Suedia și 18 din Danemarca. Cursele sunt disponibile din aproximativ 60 de orașe din România.

FlixBus a anunțat recent dublarea ofertei de călătorii pentru sezonul de vară și începerea curselor spre Istanbul și spre destinații de vacanță din Bulgaria precum Varna, Nisipurile de Aur, Albena Kavarna sau Veliko Tarnovo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*