Fetele de la SkirtBike vă provoacă la o plimbare cu bicicletele Pegas din Constanța până în Mamaia

Zeci de participanți la paradă vor primi un voucher pentru achiziția unei biciclete Pegas

Peste 200 de fete cochete invită constănțenii duminică, 15 iulie, la mișcare, pe cel mai vechi brand de biciclete din România. Participanții la defilare se vor întâlni duminică, la ora 15, în fața Tomis Mall, unde fetele de la SkirtBike Constanța se adună pentru a deschide parada.

Traseul este de aproape 9 kilometri, până la plaja din Mamaia, unde parada bicicletelor se va încheia pe seară cu o super petrecere, la o terasă de la malul mării. Primele 50 de persoane înscrise în cursă vor primi și câte un voucher în valoare de 500 de lei, pe care îl vor putea utiliza pentru achiziția unei biciclete din colecțiile prezentate în noul magazin Pegas, din Constanța.

Constanța devine astfel al optulea oraș în care brandul românesc Pegas investește peste 50 de mii de euro într-un magazin cu cele mai în vogă modele. Odată cu lansarea francizei, reprezentanții companiei spun că vor fi curând prezenți în fiecare oraș din România. Investiția într-o franciză Pegas poate pleca de la 5.000 de euro și ajunge până la 25.000 de euro.

Totodată, noul magazin vine și cu o premieră: acesta este primul unde copiii pot învăța gratuit să meargă pe bicicletă.

Cei pasionați sunt așteptați 15 iulie, ora 17.00, în fața Tomis Mall pentru a porni în cea mai mare și colorată paradă a bicicletelor din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*