Primele 10.000 de abonamente pentru UNTOLD 2022 s-au epuizat

Primele 10.000 de abonamente pentru UNTOLD 2022 s-au epuizat

Primele 10.000 de abonamente pentru UNTOLD 2022 s-au epuizat, au anunțat joi, 18 noiembrie, organizatorii festivalului.

Inițial, organizatorii au pregătit 5.000 de abonamente pentru prima rundă de vânzare, dar zeci de mii de fani s-au înregistrat și așteptau cu nerăbdare să își achiziționeze intrarea în tărâmul magic din Cluj-Napoca anul viitor.

Pentru că cererea era atât de mare, la ora 14.00, când s-a dat startul vânzărilor, organizatorii festivalului au dublat numărul abonamentelor, iar 10.000 de fani sunt acum fericiți că vor face parte din magia UNTOLD 2022. O nouă rundă de abonamente va fi pusă în vânzare în curând.

Ediția a șaptea a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 4-7 august 2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*