Festivalul „Filarmonia” aduce turismul spiritual în Cetatea de Scaun a Sucevei

Afis concert Cetate Filadelfia

Muzeul Național al Bucovinei și Liceul Teoretic „Filadelfia” se unesc într-un parteneriat inedit pentru a organiza Festivalul „Filarmonia” la Cetatea de Scaun a Sucevei.

Evenimentul, care se va desfășura în perioada 2-3 iunie 2023, aduce în prim-plan tema „CERTITUDINE în INCERTITUDINE”, sub umbrela proiectului „Divine Sound”. Consiliul Județean Suceava sprijină financiar și susține această inițiativă culturală și spirituală remarcabilă.

Festivalul „Filarmonia” reprezintă o oportunitate unică pentru turiștii interesați de explorarea istoriei și tradițiilor locale, oferindu-le în același timp un cadru încărcat de mister și înaltă vibrație spirituală. Cetatea de Scaun a Sucevei, o emblemă a patrimoniului național, devine gazda acestui eveniment deosebit.

Începând cu ora 19.00, în fiecare seară, participanții vor fi copleșiți de atmosfera magica creată de trupele BBSO și Bethania – Dublin, al căror sunet împletit cu istoria cetății va transporta audiența într-o călătorie spirituală unică, iar fiecare notă muzicală va răsuna printre zidurile vechi, amintind de vremurile trecute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*