Festivalul Basarabia – File din Poveste

Brașov-ul este gazda evenimentului

În perioada 27-31 martie Asociația Tinerilor Basarabeni din Brașov organizează cea de-a VI-a ediție a Festivalul Basarabia – File din Poveste. Ediția di acest an este dedicată împlinirii a 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România. Prin acest proiect inițiatorii urmăresc promovarea culturii specifice spațiului dintre Prut și Nistru în comunitatea brașoveană cu implicarea diasporei basarabene, precum și crearea unei legături între studenții basarabeni și tinerii din România.

La edițiile precedente a participat un număr însemnat de persoane, iat alții au luat contact cu evenimentul prin intermediul diverselor canale media.

Și în acest an organizatorii speră să atragă un public numeros, interesat de programul evenimentului, care va debuta cu o conferință de presă la Primăria Municipiului Brașov și instalarea cifrelor volumetrice „100” în Piața Sfatului, din Brașov.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*