Drumul Podgoriilor Vrâncene pe bicicletă organizat în cadrul ”Festivalului Internațional al Viei și Vinului – Bachus 2018”

Turul Podgoriilor Vrâncene

Pasionații de ciclism sunt invitați să descopere frumusețile Podgoriei Panciu în cadrul celei de-a IV-a ediții a evenimentului ”Drumul Podgoriilor Vrâncene pe bicicletă”.

Evenimentul este organizat în cadrul Festivalului Internațional al Viei și Vinului ”Bachus 2018” și își propune promovarea zonelor viticole ale județului Vrancea. După ce la edițiile precedente am pedalat în podgoriile Cotești și Odobești, la această ediție vă invităm să descoperiți un traseu spectaculos în Podgoria Panciu.

„Spectaculos dar și dificil! La Panciu vom fi întâmpinați de către Bachus, iar la intoarcerea prin Țifești, vom urca pe Dealul Sîrbi și vom opri la Crama Domeniile Panciu unde vom descoperi ”Meșteșugul Vinului”. Tura se va termina cu o adevărată petrecere cu muzică și paste bolognese“, spun organizatorii.

Turul de ciclism ”Drumul Podgoriilor Vrâncene…pe bicicletă” este de tip “Open”, înscrierea fiind permisă oricărui iubitor al tradițiilor viticole și al sportului şi/sau al mişcării în aer liber care respectă regulamentul propus de organizatori și doar dacă are vârsta de cel puțin 14 ani.

În cazul înscrierii cicliștilor/ciclistelor sub 18 ani, dar nu mai tineri de 14 ani, aceștia/acestea trebuie să prezinte o declarație pe propria răspundere a unuia dintre părinți/tutori. Participarea la turul ciclist a persoanelor sub 18 este permisă numai alături de părinte/tutore care îi vor însoți pe participanții minori pe toată perioada turului ciclist sau alături de o persoană, participant înscris la turul ciclist, care își va asuma în scris răspunderea și va însoți persoana sub 18 ani pe toată perioada turului ciclist. Participarea cicliștilor se face pe propria răspundere din punct de vedere medical. Fiecare participant este responsabil de pregătirea fizică, psihică, cât şi pentru aptitudinile necesare participării la turul ciclist. Totodată, participanții îşi asumă întreaga responsabilitate pentru funcționalitatea bicicletei şi a echipamentului tehnic utilizat, precum şi pentru eventualele incidente de orice natură apărute premergător, în timpul şi după încheierea cursei, la locurile de start/finish sau pe traseu.

Formularul de înscriere poate fi accesat online.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*