Două drumuri din zona de munte a județului Cluj vor fi modernizate cu fonduri europene

Două drumuri din zona de munte a județului Cluj vor fi modernizate cu fonduri europene. FOTO CJ Cluj

Consiliul Județean Cluj a lansat licitația privind achiziția serviciilor de proiectare și asistență tehnică în vederea modernizării a două sectoare ale drumurilor județene 103K și 103L, în lungime totală de 28,62 km.

„Prin implementarea acestui proiect urmărim atât îmbunătățirea accesului turiștilor către zona montană a județului cât și creșterea standardul de viață pentru cei peste 6.000 de clujeni care domiciliază în cele cinci localități traversate de aceste drumuri”, spune Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Sectoarele vizate de lucrări de modernizare și reabilitare sunt DJ 103K Căpușu Mare (DN 1) – Beliș (DN 1R), între km 9+435 și km 35+155, respectiv DJ 103L intersecție 103K – Râșca, între km 5+100 și km 8+000. Valoarea totală estimată a contractului este de 1.356.606 lei fără T.V.A., din care 98% reprezintă finanțarea din fonduri europene nerambursabile asigurată prin Programul Operațional Asistență Tehnică (POAT) 2014-2020.

Ofertele pot fi depuse de operatorii economici interesați până în data de 16 aprilie 2021, ora 15.00. Criteriul de atribuire al contractului este „cel mai bun raport calitate-preț”, în care componenta financiară are o pondere de 40 la sută, iar cea tehnică de 60 la sută.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*