Doors Club Constanța redeschide seria concertelor și party-urilor de weekend cu Vița de Vie și trupa CLASS

Vița de Vie cântă în Doors Club Constanța

 Vineri, 1 noiembrie, Vița de Vie celebrează alături de fani 20 de ani de la apariția pe piața muzicală din România a celui mai vândut album al trupei, FENOMENTAL – piatra de căpătâi a discografiei Vița de Vie și, în egală măsură, cel mai premiat album VdV.

FENOMENTAL a propulsat Vița de Vie în prima linie a trupelor românești, atât prin sound, cât si prin maniera stilistică abordată. Un concert-eveniment pe care un fan adevărat Vița de Vie nu îl poate rata. Bilete disponibile via Eventbook.ro, la următoarele prețuri: 60 lei pre-sale și 80 lei la intrare. Oră de acces: 21.00.

Sâmbătă, 2 noiembrie, ești invitat la o super noapte de distracție alături de primul grup dance românesc – trupa CLASS. Îți vei readuce aminte melodiile care au stat în fruntea clasamentului Romanian Top 100 la începuturile anului 2000 – „Te visez mereu”, „Luna mi-a zâmbit”, „Pentru dragoste” și multe altele. Concert CLASS și un party 90s mad crazy sâmbătă, 2 noiembrie! Oră de acces: 22.00. Intrarea este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*