Domnițe, cavaleri, menestreli, jongleri și meșteșugari iscusiți vin la Festivalul Medieval al Cetății Oradea

Festivalul Medieval al Cetății Oradea

Cetatea Oradea își va deschide larg porțile, în acest sfârșit de săptămână (6-8 iulie), pentru zeci de domnițe, cavaleri, menestreli, jongleri și meșteșugari iscuți, în cadrul Festivalul Medieval al Cetății Oradea 2018.

Ediția din acest an s-a îmbogățit cu demonstrații de lupte călare, de ateliere de meșteșuguri tradiționale, de expoziții de armuri, arme şi alte accesorii, demonstrații de tir cu arcul călare, întreceri de tir cu arcul tradițional și dresură de şoimi. De asemenea, unul dintre cele mai spectaculoase momente îl va reprezenta ”asediul” Cetății Orădene de către o legiune de cavaleri. Totul se va desfășura într-o atmosferă medievală care va fi recreată de numeroasele trupe medievale care vor concerta şi vor susține03 spectacole de dansuri medievale.

Toate cele trei seri de poveste se vor încheia cu spectacole susținute de artiști cunoscuți.

Vineri, 6 iulie
19.00 – Brody Janos
20.00 – Menestrelii Cetății Oradea și invitații – Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Dan Andrei Aldea, Mircea Bodolan

Sâmbătă, 7 iulie
20.00 – Nighlosers
21.00 – Subcarpați

Duminică, 8 iulie
20.00 – Ad Libitum Voices
21.00 – Vanotek

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*