“Lupii de mare” petrec la Râmnicu Sărat. MOTO BIKERS Party debutează pe 6 iulie

Seawolves MC Buzău vă așteaptă la Râmnicul Sărat

Întrunirea moto 2018 organizată de Seawolves MC Buzău, în parteneriat cu Primăria Râmnicu Sărat și Centrul Cultural ”Florica Cristoforeanu” se va desfășura weekendul acesta, 6-8 iulie, într-o nouă locație.

Cea de-a IX-a ediție MOTO BIKERS PARTY va avea loc în fosta UM 01258 din șoseaua Podgoriei, Râmnicu Sărat. Locația dispune de locuri de campare, parcare amenajată și supravegheată, terase cu bere rece și produse la grătar.

Și chiar dacă se schimbă locația, năravul rămâne același, așa că nu va lipsi tradiționalul ceaun de fasole cu afumătura de vineri și nici cel cu gulaș de sâmbătă. Tot sâmbătă, după încheierea paradei moto, vor urma concursurile specifice care vor avea, și anul acesta, premii deosebite.

Vineri, 6 iulie, vor cânta: Siaj, Lupul cel Rău și Busola, iar sâmbătă, 7 iulie vor urca pe scenă: Black out, S.G. Project și Alex Florea & The Blooms. În plus, În fiecare noapte, Silviu Covaci (voce&chitara), Ionuț Micu (tobe) și Virgil Stoica (bass) ne vor strânge în jurul focului de tabără cu un concert unplugged.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*