Direct Aeroport extinde gama serviciilor turistice din Brașov: Plecări zilnice către Castelul Bran și Cetatea Râșnov

Castelul Bran. FOTO Facebook/Castelul Bran

Compania care face curse între aeroportul Otopeni și Constanța sau Brașov intră din 14 iulie și pe trasee turistice.

Direct Aeroport debutează cursele cu plecări din Brașov și Poiana Brașov.

Plecările au loc în fiecare dimineață de la Hotelul Aro Palace din Brașov, la ora 9.30. Alternativ, turiștii pot alege să plece în excursie la ora 10.00 de la Centru Info Turism din Poiana Brașov.

Prima oprire este la Castelul Bran, la ora 11.30, urmată de Muzeul Satului din Bran și Muzeul tradițiilor medievale. Două ore mai târziu, turiștii ajung la zona unde se servește un prânz opțional, iar la ora 15.30 intră pe poarta Cetății Râșnov.

În jurul orei 17.00, microbuzele Direct Aeroport ajung la Poiana Brașov, pentru ca jumătate de oră mai târziu să lase și ultimii turiști la Aro Palace.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*