Domeniul Schiabil Șureanu din județul Alba se deschide parțial

Domeniul Schiabil Șureanu din județul Alba se deschide sâmbată, 21 decembrie, dar parțial, pentru că stratul de zăpadă nu este destul de mare. Drept urmare, va putea fi  utilizat de către pasionații sporturilor de iarnă, telescaunul și pârtia A3.

Pentru început, prețul skipass-ului este doar de 70 de lei pe zi pentru adulți și 60 de lei pentru copii, urmând ca după deschiderea întregului domeniu schiabil, prețul acestora să se modifice. Prognoza meteo arată șanse mari de ninsori în următoarele zile. Turiștii care vor să ajungă la schi la Șureanu pot merge pe DN 67 C, venind dinspre Sebeș, trecând de barajul Oașa.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*