Deși este acoperită încă cu un strat gros de zăpadă, Sarmizegetuza Regia trece la programul de primăvară

Sarmisegetuza Regia încă doarme sub stratul gros de zăpadă. FOTO Remus Suciu

Pentru că din punct de vedere calendaristic am intrat în primăvară, automat, unele instituții și-au modificat programul pentru a se adapta la schimbările caracteristice acestui anotimp. Numai că în unele zone ale țării încă mai este iarnă, chiar dacă teoretic suntem în primăvară. 

Serviciul Public de Administrare a Monumentelor Istorice Deva a anunțat că, deși Sarmizegetusa Regia, încă “doarme” sub stratul gros de zăpadă, de la 1 martie, programul de vizitare a capitalei dacilor se modifică.

Vizitatorii sunt așteptați zilnic între orele 9:00 – 18:00 pentru a se bucura de frumusețea creată de către istorie și natură.

Programul de primăvară se menține până în data de 30 aprilie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*