Delfinariul și Acvariul din Constanța, în topul preferințelor localnicilor și turiștilor

Aglomerație la Delfinariu. FOTO Arhivă

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice de pe litoral, mai ales atunci când vremea nu îți permite să stai pe plajă, rămâne Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, preferatul vizitatorilor rămânând Delfinariul.

Zeci de mii de oameni aleg să petreacă în fiecare săptămână măcar puțin timp într-un cadru deosebit, iar pentru asta aleg Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. Astfel, pot face și o plimbare în natură și să admire specii deosebite de animale, păsări sau pești și pot urmării și programele educative ale delfinilor și a leilor de mare.

Astfel, vineri 22 iunie, la Delfinariu au fost 931 vizitatori, la Acvariu 561 și 168 au ales să vadă Microrezervația. Ziua următoare, sâmbătă 23 iunie, la Delfinariu au fost și mai mulți vizitatori, înregistrându-se 4.200 vizitatori. Aceiași situație s-a înregistrat și la Acvariu, acesta rămânând pe locul al doilea în preferințe, 2.495 de bilete fiind vândute în această zi, iar pentru Microrezervație, 848 bilete.

Pentru duminică, cifrele au fost asemănătoare cu cele de vineri, cu o singură excepție. Dacă la Delfinariu au fost 940 vizitatori și 532 la Acvariu, în Microrezervație au intrat 510 vizitatori.

În total, în acest weekend, 11.185 persoane, adulți și copii au intrat și au vizitat Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*