De la 1 septembrie se reduc tarifele pentru călătoria cu autobuzele etajate din Constanța

Se reduc tarifele pentru călătoria cu autobuzele etajate din Constanța. FOTO CT BUS

CT BUS anunță publicul călător că începând de miercuri, 1 septembrie, reduce tarifele pentru linia CITY TOUR.

Astfel, potrivit reprezentanților societății, noile tarife pentru călătoria cu autobuzul etajat City Tour sunt:

  • bilet o călătorie – 3 lei;
  • bilet o zi (valabil toată ziua) – 5 lei.

Linia CITY TOUR este deservită de șase autobuze etajate, cu o frecvență de 25 de minute, în intervalul orar:

  • sens Gară CFR – Tabără Turist: 09.00 – 20.40;
  • sens Tabără Turist – Gară CFR: 09.00 – 22.00.

„Reamintim obligativitatea călătorilor de a purta mască de protecție pe toată durata deplasării cu mijloacele de transport în comun, cât și recomandarea de a respecta măsurile de igienă și distanțare socială”, au precizat sursele citate.

CT BUS a reintrodus linia City Tour, pe ruta Gară CFR – stațiunea Mamaia, începând cu data de 18 iunie. Circuitul City Tour cuprinde peste 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia, printre care Gara Maritimă, „Cuibul Reginei”, Muzeul de Istorie și Arheologie, „Edificiul roman cu mozaic”, Moscheea „Carol I”, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic „Tomis”, Delfinariul, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia și altele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*