Cursuri gratuite în turism și limba bulgară, pentru tineri până în 30 ani. Evenimentele de informare au loc la Constanța

Cursuri de turism la Constanța. FOTO Dolphin Travel
Cursuri de turism la Constanța. FOTO Dolphin Travel

Dolphin Travel & Events organizeaza o serie de evenimente de informare si motivare, in cadrul proiectului ”Îmbunătățirea condițiilor pentru angajarea tinerilor în sectorul turismului”, finanţat prin programul Interreg V-A România-Bulgaria si implementat de catre Municipalitatea Kavarna, in parteneriat cu Universitatea Ovidius Constanta. Primele 2 seminarii au avut loc VINERI: 19 ianuarie si 26 ianuarie, iar urmatorul are loc in data de 2 Februarie 2018, ora 14:00, la Hotelul Oxford din Constanţa.

In cadrul seminariilor, Elena Luiza Oprea, reprezentant Dolphin Travel & Events, prezinta detalii despre cursurile gratuite in turism si raspunde intrebarilor tinerilor, alaturi de reprezenta Universitatii Ovidius Constanta, Andreea Moraru. De asemenea, sunt invitati lideri de opinie din Constanta, care sustin prezentari pe teme de motivare si dezvoltare profesionala in turism, cum ar fi Meryem Mambet – proprietar Hotel Aurora, Diana Slav – Ghid si Blogger in turism, Daniela Fantana – Vicepresedinte JCI, etc

Evenimentele se adreseaza tinerilor pana in 30 ani, ce vor sa-si dezvolte o cariera in turism, care isi cauta un loc de munca, vor sa se reorienteze in cariera, sau sa-si imbogateasca cunostintele de specialitate. In urma evenimentelor de informare si motivare, se va face selectie de minim 40 de tineri din judetul Constanta care vor urma GRATUIT cursuri de instruire profesionala in specialitatea dorita din domeniul turismului si curs de limba bulgara (acestea vor incepe in luna februarie).

Cei peste 40 participanti care sunt asteptati la eveniment vor afla cum pot sa-si creasca sansele de angajare sau promovare in turism, participand la aceste cursuri, ce ofera diploma recunoscuta de angajatori, in Uniunea Europeana.

Participarea este GRATUITA dar locurile sunt limitate. Pentru inscriere la evenimentele de informare, este necesara trimiterea unui email la adresa office@dolphin-travel.com, in care sa se mentioneze nume complet, numar de telefon, data nasterii, studiile.

Pentru ce profesii sunt cursurile

– Cursuri GRATUITE de instruire profesionala intr-o profesie aleasa in turism: Tehnician in Turism (receptioner), Organizator Banqueting, Bucatar, Barman-ospatar, Agent / Ghid turism, Animator in turism

– Curs GRATUIT de limba bulgara

– Cursurile vor avea loc in localitatea Constanta

Cine poate participa la cursuri

– Orice persoana de pana la 30 de ani neimpliniti care locuieste pe teritoriului judetului Constanta.

– Vor avea prioritatea persoanele care NU sunt angajate sau NU urmeaza o scoala in momentul inregistrarii

– Persoanele trebuie sa aiba studii medii finalizate.

Vrei să iei parte la cursuri?

  • La evenimentul de informare, se completeaza un formular de inregistrare / intentie. Completarea formularului de inregistrare nu obliga in vreun fel, ci doar confirma intentia participantului si ne ofera datele de contact.
  • Dupa analiza tuturor cererilor de inregistrare, vor fi formate grupurile de instruire,pentru curusrile care vor incepe in februarie 2018.

Detalii suplimentare despre curs se pot obţine la:

  • Elena Luiza Oprea – Dolphin Travel & Events: 0241.521144, 0723.732073 (identificarea tinerilor si inregistrarea pentru evenimente de informare si cursuri)
  • Reprezentant Proiect – Universitatea Ovidius Constanta: moraru.ad@gmail.com – Andreea Moraru

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*