Ministerul Turismului mai este acționar în 15 societăți. Patru dintre acestea sunt în faliment

Ministerul Turismului
Ministerul Turismului

Statul român nu are mână bună la activele din turism. Un raport emis de Ministerul Turismului arată că nu toate afacerile din turism o duc foarte bine.

Astfel, dintre cele 15 societăți pe care Ministerul Turismului le are în portofoliu, 4 sunt deja în faliment.

Iată lista oficială a societăților, conform raportului publicat în luna august 2018, de Ministerul Turismului: Litoral SA, Mamaia SA, Neptun Olimp SA, Germsara SA, Compania de Investiții pentru Turism SA, Lido SA, Ciucaș SA, Predeal SA, Carmen Silva 2000 SA, Robinson Turism SA, Imotrust SA, Anca Irina SA, THR Marea Neagră SA, Bega Turism SA și Iezerul SA.

Cele mai multe acțiuni deținute de Minister sunt la Germsara, CIPT și Carmen Silva 2000 – aproape sau chiar 100%, iar cele mai puține, la Imotrust SA și THR marea Neagră.

Conform documentului publicat de Ministerul Turismului, Ciucaș SA, Predeal SA, Carmen Silva 2000 SA și Anca Irina SA sunt în prezent în procedură de Faliment.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*