Cursa aeriană TAROM de la Satu Mare la Constanța, inaugurată marți, 3 iulie. Tarifele pentru un zbor dus-întors pornesc de la 40 Euro

TAROM inaugurează curse noi pe Aeroportul Internațional Kogălniceanu. FOTO Facebook/AIMK Constanța

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța este gazdă pentru ceremonia de inaugurare a rutei Satu Mare – Constanța – Satu Mare, cursă operată de Tarom. Evenimentul are loc în data de 3 iulie 2018, ora 10:40.

Aeronava de tip ATR 45, va fi primită cu „Salutul tunurilor cu apă” iar pentru pasagerii aflați la bord va fi pregatită o surpriză la îmbarcare/debarcare.

Zborurile pe ruta Satu Mare – Constanța – Satu Mare se vor desfășura în perioada 3 iulie – 14 septembrie 2018, cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de marți și vineri.

Durata călătoriei este de 1 oră și 40 minute. Biletele sunt disponibile pe site-ul companiei aeriene, https://tarom.ro/constanta#booking. Detalii privind orarul de zbor pot fi consultate și pe site-ul aeroportului: www.mk-airport.ro. 

Tarifele pornesc de la 20 Euro*, cu toate taxele incluse, pentru un zbor dus, şi de la 40 Euro*, cu toate taxele incluse, pentru un zbor dus-întors.

  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) + 10 kg bagaj de mână.
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*