Cu trenurile CFR Călători în pelerinaj de Sfânta Parascheva

Călătorie cu trenul. FOTO Cătălin SCHIPOR

CFR Călători va suplimenta trenurile de călători în perioada pelerinajului prilejuit de Sărbătoarea Sfintei Parascheva și anunță că în acest an va asigura cel mai mare număr de vagoane de dormit și cușetă pe garniturile care ajung în Iași.

Potrivit CFR Călători, capacitatea de transport va fi suplimentată în perioada 7/8 – 15/16 octombrie, pentru pasagerii care doresc să călătorească spre/dinspre Iași cu ocazia Sărbătorii Sfintei Parascheva. Trenurile care circulă pe următoarele rute: Timișoara – Cluj Napoca – Iași și retur; București – Bacău – Pașcani – Iași și retur; București – Mărășești – Vaslui – Iași și retur; Constanța –Iași și retur vor avea în compunere vagoane de dormit și/sau cușetă.

De asemenea, se vor suplimenta cu vagoane, trenurile care asigură legătura feroviară între principalele orașe ale țării și municipiul Iași.

CFR Călători precizează că poate dimensiona mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat, dacă sunt făcute rezervări din timp.

Masca de protecție la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*