20 de persoane sunt admise la o demonstrație la Planetariul Constanța

Planetariul din cadrul CMSN Constanța. FOTO GoNEXT.ro

Planetariul din Constanța oferă demonstrații în această perioadă cu respectarea normelor de distanțare fizică.

Astfel, numărul de vizitatori admiși la o demonstrație va fi de 20 cu respectarea normelor privind prevenția și infectarea cu SARS-COV2.

Planetariul are demonstrații de luni până duminică, la orele 10:15, 11:45, 13:00, 14:15, 16:00.

Un bilet pentru adulți costă 12 lei, iar pentru elevi și studenți este de 3 lei. De menționat că minorii sub 7 ani nu au acces la Planetariu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*