Coada Lacului de la Valea Drăganului, județul Cluj este gazda Festivalului MOX 2018

Festivalul MOX, ediția a II-a

MOX, un festival ca o excursie cu 2.000 de prieteni la munte, va avea loc anul acesta între 12-15 iulie într-o poiană la Coada Lacului de la Valea Drăganului, județul Cluj.

În total, iubitorii de muzică şi munte, se vor putea bucura de 55 de artişti, două scene şi o mulţime de activităţi. Printre artiştii de pe afiş îi amintim pe General Levy, Golan, Erb n Dub, Mc MoTa, The Model, Just2, Dj Snow, Akos şi mulţi alţii. Iar pentru cei care vor să mai ia câte o pauză de la dansul continuu au fost pregătite o serie de alte activităţi.

Este vorba de 12 ateliere şi activităţi în aer liber, zonă de hamace, zone de foc de tabără, muzică la focul de tabără, cinematograf în aer liber, big swing la 8 metri înălţime, yoga în fiecare dimineaţă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*