GoNEXT TV: Corina Martin, despre necesitatea unui OMD regional în Dobrogea

Corina Martin, secretar general FPIOR. FOTO Mitică Raftu / GoNEXT
Corina Martin, secretar general FPIOR. FOTO Mitică Raftu / GoNEXT

Corina Martin, secretarul general FPIOR, a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Corina Martin a vorbit despre întâlnirea recentă dintre OMD-urile din județele Constanța și Tulcea, despre necesitatea de OMD-uri locale, județene și regionale. Ea a explicat și care va fi rolul fiecărui OMD.

Corina Martin s-a referit la participarea OMD-urilor din Dobrogea la târguri naționale și internaționale.

De asemenea, Corina Martin a dezvăluit care sunt șansele de a participa la alegeri din acest an, în calitate de candidat.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*