#CONCURS Câștigă trei invitații duble pentru o aventură cu Buggy-ul în Mamaia Nord

Plimbările cu Buggy-ul în Mamaia Nord. FOTO ATVENTURES

Amatorii de aventură pot avea parte de adrenalină conducând un Buggy în zona litoralului.

Redacția Go NEXT are plăcerea să te invite să trăiești momente de neuitat în mijlocul naturii. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

1.Dai LIKE Paginii de Facebook “Go NEXT” – https://www.facebook.com/GoNextRo

2.Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la o plimbare cu Buggy-ul.

3.Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 30 iulie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Echipa ATVENTURES îți dă întâlnire în Mamaia Nord, în fața Tortuga Beach. Invitațiile pot fi revendicate până pe data de 31 august, iar câștigătorii trebuie să sune în prealabil pentru rezervare la numărul de telefon 0730.042.696. Invitația este valabilă pentru o oră de plimbare. Aceasta poate avea loc și în zona respectivă, având în vedere că la un kilometru de zona de închiriere este un drum printre Canalul Poarta Albă Midia Năvodari și lacul Siutghiol, cu peisaj și ideal pentru offroad.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*