BenefitBooking.ro, prima platformă de rezervări turistice unde poți plăti direct cu toate cardurile de vouchere de vacanță

Guvernul a analizat ordonanța de urgență ce prevede acordarea voucherelor de vacanță

BenefitOnline lansează BenefitBooking.ro, prima platformă de rezervări turistice care acceptă plata cu orice card de vouchere de vacanță pentru toate cele 13.500 de unități de cazare listate. Turiștii pot cumpăra vacanțe în România, inclusiv la hotelurile și pensiunile care, altfel, nu acceptă plata cu vouchere de vacanță în mod direct la locație.

Platforma digitală BenefitBooking.ro este cel mai nou produs al BenefitOnline.ro și poate fi accesată de toți beneficiarii de carduri de vouchere de vacanță, de la toți emitenții din România.

„Într-o perioadă dificilă pentru turism și când întreaga industrie ospitalieră se străduiește să găsească resurse pentru a atenua pierderile cauzate de blocajul din ultimele luni, venim în sprijinul tuturor utilizatorilor de carduri de vouchere de vacanță și lansăm, în premieră, o platformă de turism integrată cu Booking.com, la care pot fi făcute plăți direct cu cardurile de vouchere de vacanță, indiferent dacă hotelul sau pensiunea rezervate le acceptă sau nu în mod direct. Practic, beneficiarii de carduri de vouchere de vacanță plătesc cu acestea direct în platformă vacanțele rezervate, iar BenefitBooking.ro, prin agenția proprie de turism, achită, mai departe, unităților hoteliere, generându-le, astfel, venituri suplimentare”, spune Stelian Bogza, cofondator BenefitOnline.ro. 

Turiștii care cumpără vacanțe prin intermediul BenefitBooking.ro au acces la peste 13.500 de unități de cazare în România listate pe cea mai mare platformă de rezervări online din lume, Booking.com.

În prezent, aproximativ 800.000 angajați români primesc vouchere de vacanță de la angajatori, atât din mediul privat, cât și de stat. Voucherele de vacanță sunt deductibile şi scutite de taxe şi impozite patronale, în limita a șase salarii de bază minime brute pentru fiecare angajat, și pot fi acordate de companii care au înregistrat profit sau venit în anul financiar anterior. În ceea ce privește personalul plătit din fonduri publice, acesta primește anual vouchere de vacanță în cuantum de 1.450 de lei pentru fiecare angajat.

Începând cu 30 martie 2020, ca măsură de prevenție în contextul pandemiei de COVID-19, voucherele de vacanță pot fi emise exclusiv pe suport electronic (card), potrivit OUG Nr. 35/2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*