#CONCURS Câștigă invitații la Romanian Digital Travel Conference de la București – evenimentul primăverii în marketing-ul online de turism

Digital Tavel Conference. FOTO digital-travel.ro
Digital Tavel Conference. FOTO digital-travel.ro

Peste 140 de participanți, majoritatea din Agenții de Turism, dar și speakeri sau bloggeri sunt așteptați la ediția a V-a a conferinței Romanian Digital Travel. Oamenii importanți din turism au demonstrat în edițiile anterioare că marketing-ul online și digital este viitorul în domeniul turismului. Acum, oricine poate să aibă acces la instrumentele gratuite sau foarte accesibile de promovare.

Romanian Digital Travel Conference are loc pe 8 mai 2018 la Sheraton Platinum Ballroom și organizatorii aduc la aceeași masă specialiștii în tehnologie și marketing și oamenii de turism.

Concurs: câștigă invitații la Digital Travel Conference

GoNEXT pune la bătaie două invitații evenimentul de pe 8 mai. Tot ce ai de făcut este să urmezi acești trei pași:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “GoNEXT” – facebook.com/GoNextRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un prieten interesat de acest subiect.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați duminică, 6 mai la ora 18.00.

Cine vine la Digital Travel Conference

Lista speakerilor cuprinde 12 nume mari din industrie: Tudor Galoș, Cristian Ignat de la Canopy, Anita Panait de la Brandelligence, Raluca Mureșan de la Trip to Romania, Mădălina Stănescu de la Google România și mulți alții.

Ziua de conferință începe la ora 9.00 cu o cafea de bun-venit, urmată de Deschiderea evenimentului – o oră mai târziu. Cele trei sesiuni sunt moderate de Mădălin Măncilă, Raluca Mureșan și Ana Smădeanu.

După cuvântul de încheiere de la ora 17.00, are loc și o sesiune de networking.

Taxa de participare de la Romanian Digital Travel Conference este de 49 Euro + TVA, iar prețul include accesul în sală, două coffee breaks și prânzul. Înscrierile se pot face pe pagina evenimentului.

GoNEXT susține Digital Travel Conference și este partener media al acestui eveniment important pentru turismul românesc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*