#CONCURS Câștigă 3 invitații la un concert de colinde cu Narcisa Suciu, care are loc Casa de Cultura a Studenților din Iași

Narcisa Suciu

Narcisa Suciu susține un concert de colinde, intitulat “Craciunul Meu”, în data de 13 decembrie, ora 19:00 la Casa de Cultură a Studenților din Iași.

Redacția GoNEXT oferă șansa cititorilor publicației să câștige 3 invitații duble pentru acest spectacol. Câștigătorii trebuie să îndeplinească toate condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

1.Dai LIKE Paginii de Facebook “CDTV” –  https://www.facebook.com/CDtvRomania 

2.Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației GoNEXT – https://www.youtube.com/c/GoNEXT și la canalul de Youtube al CD TV – https://www.youtube.com/@CDTVro

3.Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la spectacol.

4.Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 4 decembrie.

Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

Sunteți invitați să sărbătoriți Crăciunul tradițional, românesc, alături de Narcisa Suciu și prietenii săi, pe data de 13 decembrie, la Casa de Cultură a Studenților din Iași . Prin lumini strălucitoare și arome de iarnă, concertul “Crăciunul Meu” găsește adăpostul perfect în sufletele spectatorilor. Susținut cu grație și eleganță de remarcabila interpretă, spectacolul promite să fie o călătorie sonoră în universul colindelor românești, alături de talentații Ciprian Mateian la chitară, Mihai Nenita la vioară și Adrian Alani la clape. Cu note ce vibrează în armonie, vor crea o atmosferă de neuitat, în ritmul inimilor unite de magia sărbătorilor de iarnă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*