Compania TAROM lansează prima ofertă din 2020

Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Răzvan Pântescu
Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Răzvan Pântescu

În perioada 16 Ianuarie 2020 – 12 Februarie 2020, TAROM dă startul unei oferte cu tarife dintre cele mai atractive către destinaţiile dorite şi punem în vânzare bilete de avion începând de la 119 EUR* dus-întors (cu toate taxele incluse).

Ofertele sunt pentru următoarele destinaţii:

  • TARIF DE LA 119 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Chişinău, Frankfurt, Hamburg, Istanbul, Lyon, Munchen, Praga, Roma, Stockholm, Salonic, Tbilisi, Tel Aviv;
  • TARIF DE LA 139 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Amsterdam, Budapesta, Bruxelles, Barcelona, Erevan, Nisa, Sofia;
  • TARIF DE LA 159 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Amman, Beirut, Cairo, Londra, Madrid, Paris;

Toţi pasagerii TAROM beneficiază gratuit de transport al bagajului de cală de 23 kg (30 kg pentru Roma, Amman şi Beirut), check-in și catering la bord .

Pe cursele operate TAROM transportul echipamentelor sportive de iarnă este GRATUIT!

Biletele pot fi achiziţionate în perioada 16 ianuarie 2020 – 12 februarie 2020 şi sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro sau în agenţiile TAROM.

Oferta este valabilă pentru cursele enumerate mai sus, operate TAROM, în perioda 1 Februarie  – 15 Iunie  (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*