Claptone, unul dintre headlinerii Festivalului Massif, lansează piesa „Come with me”

Festivalul Massif. FOTO Massif

Cu câteva zile înainte de deschiderea celei de-a doua ediții a festivalului Massif, Claptone personajul încă misterios aflat în spatele unei măști, DJ-ul care a făcut show-uri memorabile la răsărit, în cadrul festivalului Neversea sau la ceremonia oficială de deschidere a festivalului UNTOLD și-a lansat primul single din acest an, intitulat “Come With Me”, lansat cu Golden Recordings.

O producție echilibrată, un vocal perfect, groove și infuzie de house clasic, e destul de greu să nu dansezi în momentul în care o asculți. Cu label-ul  Golden Recordings, producătorul german a oferit fanilor alte trei single-uri de succes: “The Big Easy”, “Flashdance” și “Euphoria”, piesă care a depășit 5 milioane de ascultări pe platforma Spotify.

Golden Recordings e un hub dedicat stilului house, în prezent ocupă locul 3 în clasamentul celor mai mari label-uri de muzică house, clasament întocmit de Beatport.

Claptone are în discografie și două albume cu vânzări record, “Charmer” (2015) și “Fantast“ (2018), în care sunt incluse super hit-urile “Heartbeat” și “Under The Moon”, piese la care a lucrat cu solistul  Nathan Nicholson, dar și “The Music Got Me” și “In The Night”, unde pe linia de voce l-a cooptat pe Ben Duffy. “Cream”, “Good To You” și “No Eyes” (feat. JAW) sunt considerate cele mai mari producții deep house din istorie.

Cea mai frumoasă revenire a DJ-ului german în România va avea loc în perioada 14-17 martie 2024, în Poiana Brașov, la cea de-a doua ediție a festivalului Massif. Alături de el, Chase & Status, belgianul Netsky, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote, Mahmut Orhan, maestrul afro-tech Shimza, Gordo și Grigoré, vor ajunge la Massif  în cele patru zile de festival.

Fanii festivalului pot descoperi lista completă a artiștilor, dar și detalii despre festivalul Massif 2024, pe https://bemassif.com sau pe pagina oficială de Instagram, https://www.instagram.com/bemassif/.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*