Destinația Cluj a fost o prezență remarcată la Târgul de Turism de la Madrid

Clujul a avut succes la Târgul de Turism Internațional FITUR de la Madridâ. FOTO CJ Cluj

Consiliul Județean Cluj a participat, în perioada 22-26 ianuarie la cea de-a 40-a ediție a Târgului de Turism Internațional FITUR de la Madrid, unul dintre cele mai importante evenimente de la nivel mondial, de tip mixt, business to business. De un real succes, evenimentul a înregistrat un record absolut, de peste 255.000 de vizitatori, participarea internațională fiind de cca. 56%.

Delegația clujeană formată din angajați ai Centrului Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT) din cadrul Consiliului Județean a promovat în cadrul târgului patrimoniul și oferta de servicii turistice ale județului Cluj, alături de alți 918 expozanți și profesioniști din domeniu proveniți din 165 de ţări şi regiuni.

Oferta turistică a județului a fost promovată prin intermediul unei game variate de materiale cu rol în evidențierea turismului cultural, balnear, ecumenic, de agrement și de weekend. Vizitatorii standului au fost interesați cu precădere de atracțiile naturale din județ, în special Salina Turda, de tradițiile și obiceiurile gastronomice specifice zonei Clujului, zonele montane și parcurile pentru drumeții precum și de numeroase alte aspecte legate de Transilvania și patrimoniul istoric, cultural și turistic al acesteia.

În cele cinci zile ale evenimentului, numeroșilor vizitatori prezenți la stand le-au fost oferite materiale de promovare a celor mai reprezentative obiective și atracții turistice ale județului. Totodată, au fost puse la dispoziția vizitatorilor materiale referitoare la opțiunile de cazare disponibile precum și cu privire la atracțiile turistice, atât din municipiul Cluj-Napoca, cât și din județ, grupate pe categorii tematice: Muzee, Atracții naturale, Drumul Sării, Biserici și Mănăstiri, Palate și Castele, Circuite de o zi cu plecare din municipiul Cluj-Napoca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*