Cetatea Făgăraș, la ceas aniversar. Încep Zilele Cetății cu personaje medievale, muzică populară și rock, dar și meșteșugari

Zilele Cetății Făgăraș

Timp de patru zile, făgărăşenii de toate vârstele şi turiștii, se vor distra pe cinste la cel mai aşteptat eveniment din municipiu, Zilele Cetăţii Făgăraş.

Anul acesta, evenimentul ajuns deja la a XII-a ediție, se va organiza ca de obicei, în primul sfârsit de săptămână, după post. La fel ca și în anii precedenți, festivalul medieval o să adune mii de oameni în jurul cetăţii. Din program nu vor lipsi personaje medievale, cântăreţi de muzică populară, rock sau uşoară și meșteșugarii care deja confecționează produsele ce urmează să fie expuse pe tarabe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*