Cătălin Drulă anunță că se așterne ultimul strat de asfalt pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș – Turda

Asfalt, turnat pe autostradă. FOTO Facebook Cătălin Drulă

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat miercuri, 4 august, per pagina sa de Facebook, în această perioadă se așterne ultimul strat de asfalt pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș – Turda, stadiul lucrărilor fiind de 90 la sută.

„Lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda este unul dintre proiectele prioritare pentru România. Pe cei 24,2 km ai tronsonului – de la Pârâul Iovului la Aiud – a început turnarea covorului final de asfalt”, a scris ministrul Transporturilor.

Potrivit acestuia, se mai lucrează la:

  • montarea de parapete;
  • spațiile de servicii;
  • sistemul de scurgere a apelor;
  • la viaductul peste calea ferată de la Teiuș se execută ultimele umpluturi.

„Facem toate eforturile să ne asigurăm că antreprenorul își respectă graficele asumate, astfel încât anul acesta să circulăm pe întreaga autostradă Sebeș – Turda”, a mai precizat Cătălin Drulă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*