Brașovul și Predealul sunt gazdele Alpin Film Festival

Alpin Film Festival este un eveniment cultural internaţional ce își propune să promoveze civilizația montană.

Alpin Film Festival este un eveniment cultural internaţional de film, carte și fotografie, care îşi propune să promoveze civilizația montană. Este primul festival care se adresează pasionaţilor de alpinism, aventură, sport montan şi natură.

Ediția a treia a festivalului se desfășoarăa între 27 februarie – 4 martie și va prilejui:

proiecţii de filme – selecția filmelor românești – secțiune competițională și secțiunea internațională, conferinţe, lansări de carte, dezbateri pe teme legate de munte, expoziţii de fotografie, întâlniri cu producători, regizori, sportivi, alpiniști și personalitaţi ale lumii montane din ţară şi străinătate.
Evenimentele prilejuite cu ocazia festivalului din acest an se vor întâmpla simultan în trei locații: Brașov, Predeal și Bușteni.
Festivalul este inspirat de succesul altor manifestări de acest gen din întreaga lume: BANFF (Canada), GRENOBLE (Franța), KATMANDU (Nepal). Festivalul se bucură de sprijinul International Alliance for Mountain Film (IAMF), asociație care reunește peste 25 de festivaluri de profil din întreaga lume. Astfel, muntele care ne unește pe toți, invită pe cei interesați, la o ediție de poveste.

Organizator: Alpin Film Festival, în colaborare cu International Alliance for Mountain Film

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*