Când ajungeți în Constanța, dacă aveți probleme cu taximetriștii, puteți apela la ajutorul polițiștilor locali

Taxiuri în Constanța. FOTO Primăria Constanța

Turiștii sunt îndemnați să apeleze la ajutorul polițiștilor locali atunci când ajung în Gara CFR Constanța și au probleme cu taximetriștii. Unul dintre aceștia a fost sancționat de agenții Direcției Generale Poliția Locală pentru că a refuzat să ia un client. 

Potrivit reprezentanților Direcției Generale a Poliției Locala Constanța, șoferul de taxi nu a vrut să îl ducă pe constănțean la destinația solicitată, pe motiv pentru că era prea aproape și cursa ar fi fost prea scurtă. Bărbatul a apelat la echipajul Poliției Locale aflat în vecinătate, iar conducătorul auto a fost amendat cu 100 de lei, conform Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

Potrivit prevederilor legale, dacă un taximetrist refuză o cursă, deşi este liber, cere mai mulţi bani, vorbeşte urât sau refuză să pornească aparatul de taxat şi cere o altă sumă de bani, clienții pot depune o reclamație la firma de care aparține taxiul sau puteți semnala problema la Direcția Generală Poliția Locală, la numărul de telefon 0241484205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*