Calitatea apei de îmbăiere este excelentă în Mamaia și pe întregul litoral românesc, conform autorităților

Calitatea apei de îmbăiere este excelentă în Mamaia și pe întregul litoral românesc, conform Primăriei Constanța, care precizează că analizele efectuate de Direcția de Sănătate Publică Constanța confirmă absența contaminărilor.

În mijlocul îngrijorărilor recente legate de calitatea apei de îmbăiere de-a lungul litoralului românesc, autoritățile vin cu informații importante și încurajează turiștii să se bazeze numai pe datele furnizate de sursele oficiale.

„Direcția de Sănătate Publică Constanța a recoltat deja probe în acest sezon de îmbăiere, iar analizele au relevat o calitate a apei excelentă”, au transmis reprezentanții instituției.

Aceste analize sunt efectuate în mod regulat și în timp real, pentru a monitoriza continuu calitatea apei de îmbăiere. Astfel, riscul contaminării apelor costiere este aproape inexistent.

Pentru a verifica în mod direct informațiile privind calitatea apei de îmbăiere, turiștii pot accesa site-ul Direcției de Sănătate Publică Constanța, la adresa https://dspct.ro/monitorizarea-calitatii-apei-de-imbaiere-in-sezonul-estival/. Aici pot fi găsite informații actualizate în timp real cu privire la monitorizarea calității apei de îmbăiere în sezonul estival.

Autoritățile reamintesc că, în eventualitatea unor probleme de contaminare a apei costiere, populația va fi imediat informată și se vor lua măsuri de interzicere a îmbăierii în zonele afectate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*