FOTO Primăria Eforie organizează “Festivalul Pescarilor”. Două zile de muzică și distracție pentru turiști și localnici

Festivalul Pescarilor de la Eforie Nord. FOTO Cristina Niță

Atmosferă de sărbătoare la Eforie. Așa cum era de așteptat, ”Festivalul Pescarilor” a atras ca un magnet sute de localnici, dar și turiști veniți în vacanță în sudul litoralului. Evenimentele organizate de Primăria orașului Eforie și Organizația Patronală Eforie au debutat joi seară la Teatrul de Vară din Eforie Nord și în paralel pe scena amplasată pe faleza din zona Cazinoului din Eforie Sud, unde artiști îndragiți au încântat publicul spectator.

”Este mijlocul lui august și în perioada aceasta turismul este la apogeu, astfel, Primăria Eforie vă invită cu mic, cu mare la Festivalul Pescarilor care se va desfășura joi și vineri, începand de la ora 20:30, la Teatrul de Vara”, spune Diana Trăistaru, agent de turism CNIPT Eforie Nord.

Puțin după ora 20:30, pe scena Teatrului de Vară din Eforie Nord a urcat Vintage Band, cu un program de cover-uri energice intepretate într-o manieră proprie. Alături de trupa formată din patru muzicieni talentați, timp de o oră, oamenii au fredonat melodii consacrate din repertoriul Deliei, Mădălinei Manole, Laurei Stoica și nu numai. A urcat apoi pe scenă Bianca Constantinescu, micuța artistă de 9 ani din Eforie Nord, care i-a uimit pe toți cei prezenți cu talentul ei. Invitatul special al serii a fost cântărețul italian Ciro de Luca, moment în care oamenii s-au ridicat în picioare, au dansat și au cântat alături de el.

Pe scena amplasată în Eforie Sud, pe faleza din zona Cazinoului au întrețiunt atmosfera Alesia Paraschiv, Acropolis Band, Ciro de Luca și Ansamblul Elpis. În plus, în cadrul evenimentului ”Festivalul Pescarilor”, pe Faleza din Eforie Sud este organizată o expoziție, unde pe panourile informative sunt atașate poze cu specii de pești din Marea Neagră.

”Si cum Festivalul Pescarilor este o sărbătoare care acoperă toate genurile și gusturile, vineri, 16 august, Cristi Proca și Adrian Matei garantează un spectacol pe cinste la Eforie Nord din care nu vor lipsi dansul și voia bună specifică românilor”, a mai spus Diana Trăistaru, agent de turism CNIPT Eforie Nord.

Distracția continuă și vineri seară, 16 august, cu noi surprize din partea organizatorilor. Localnicii și turiștii sunt așteptați în ambele locații: în Eforie Sud de la ora 20:30 și în Eforie Nord începând cu ora 20:45 pentru a asista la spectacolele pregătite de administrația locală.

”Pentru a petrece un city-break la malul românesc așa cum se cuvine, vă invităm la Festivalul Pescarilor ca să lăsăm grijile de o parte și să ne bucurăm împreună de o vară cât mai frumoasă”, a încheiat Diana Trăistaru, agent de turism CNIPT Eforie Nord.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*