Brașovul își prezintă la Târgul de Turism al României aplicația Brașov Tourism App, un ghid turistic virtual

Brașovul se promovează la Târgul de Turism al României printr-o aplicație

Brașovul îi așteaptă pe cei care vor să îl descopere la standul Județului Brașov din cadrul Târgului de Turism al României.

La Târg, aplicația digitală Brașov Tourism App le va dezvălui, printr-un ghid turistic virtual, destinații și experiențe inedite.

În aceeași perioadă, aplicația Brașov Tourism App este promovată și la Târgul de Turism al Ungariei, HUNGEXPO Budapesta, târg specializat în promovarea de destinații de tip „fun experiences”.

Pe parcursul desfășurării Târgului de Turism al României și Târgului de Turism HUNGEXPO Budapesta, Ungaria, în perioada 21 – 24 februarie județul Brașov lansează și o tombolă pentru orice persoană cu vârsta peste 18 ani care devine utilizator al aplicației Brașov Tourism App.

Participanții la tombolă trebuie să-și descarce aplicația în sistem Android sau iOS, apoi să se logheze în acest sistem multimedia de promovare.

Premiile disponibile și regulamentul tombolei pot fi consultate pe website-ul Consiliului Județean Brașov (www.judbrasov.ro), pe aplicația Brașov Tourism App (www.brasovtourism.app), dar și pe pagina Facebook Brasov Tourism.

Aplicația Brașov Tourism App, este disponibilă pentru sistemele Android și App Store, dar poate fi găsită și pe website-ul https://brasovtourism.app/.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*