Trafic feroviar afectat de aluviuni pe Valea Oltului

Călătorie cu trenul. FOTO Facebook/CFR Călători

CFR Călători informează că astăzi, 5 ianuarie, traficul feroviar este întrerupt între Călimănești și Cozia pe ambele fire de circulație din cauza precipitațiilor abundente căzute azi noapte și a aluviunilor care au afectat terasamentul căii ferate.

Astfel, pentru trenurile aflate în circulație, managerul infrastructurii feroviare – CFR SA asigură transbordarea călătorilor pe distanța Călimănești – Lotru și retur cu mijloace auto.

Azi noapte în jurul orei 03.30, din cauza aluviunilor căzute de pe versant roțile locomotivei și a primului vagon ale trenului Regio 2069, care circulă pe ruta Râmnicu Vâlcea – Călimănești – Sibiu, au escaladat șina și au rulat până la oprire în afara acesteia. În tren se aflau nouă călători.

La acest moment 5 trenuri ale CFR Călători sunt afectate din cauza condițiilor meteo din zonă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*