Bibi Touroperator: Reduceri de 10%-15% la pachetele de iarnă din România, până la finele lunii septembrie

FOTO Bibi Touroperator

S-a dat startul achiziției de pachete turistice pentru sezonul de iarnă din România în regim de înscrieri timpurii. Conform datelor BibiTouroperator, unul dintre cei mai importanți touroperatori specializați exclusiv pe oferte turistice în România, rezervările efectuate în această perioadă aduc disconturi cuprinse între 10% și 15%.

Ultimii ani au demonstrat că cele mai cerute destinații pentru pachetele de Crăciun și Revelion sunt cele balneo (Băile Felix, Călimănești-Căciulata sau Poiana Brașov) și stațiunile montane de pe Valea Prahovei (Sinaia, Predeal) și aici sunt așteptați și în această iarnă cei mai mulți români.

”Avem foarte mulți hotelieri care au menținut prețurile de anul trecut pentru sezonul de iarnă. Avem și creșteri de 12%-14%, dar și acestea sunt acoperite de nivelul discounturilor oferite în perioada de înscrieri timpuri. Un alt avantaj alături de prețul mai redus de care beneficiază românii care își fac rezervările în această perioadă, este că ei pot să aibă garanția că prind loc la hotelul pe care și-l doresc. Datele de până acum ne indică de altfel o creștere potențială de aproximativ 20% a vânzurilor în regim de înscrieri timpurii în acest an față de anul precent.”  subliniază Adrian Voican, președinte Bibi Group4Travel.

Prețul unui pachet de 3 nopți de Crăciun în Băile Felix la un hotel de 4* cu pensiune completă, cină festivă, prânz tradițional și divertisment este de  1.545 lei/pers/sejur, iar dacă pachetul este achiziționat până la 30.09.2023, turiștii beneficiază de o reducere de 10%

Tot de Crăciun, și tot pentru pachete de 3 nopți, în Poiana Brașov, la un hotel de 3*, cu demipensiune, cină festivă tradițională, pomana porcului și divertisment, prețul este de 2.226 lei/pers/sejur, iar dacă se achită până la 15.09, turiștii vor beneficia de o reducere de 10% din tariful de bază, adică vor plăti 2003 lei/pers/sejur.

Prețul unui pachet de 4 nopți de Revelion în Băile Felix este de 3.255 lei/pers/sejur, cu pensiune completă, băuturi alcoolice incluse, Cină Festivă, Carnaval. Dacă pachetul se achiziționează până la 30.09.2023, se aplică o reducere de 10%, prețul final fiind de 2.939 lei/pers/sejur.

Tot de Revelion și tot pentru pachete de 4 nopți, de această dată, pe Valea Prahovei la un hotel de 4* situat în centrul stațiunii, tariful este de 3.592 lei/pers/sejur cu demipensiune, brunch, Cină Festivă, muzică live și invitați surpriză.

Pentru litoral, au apărut oferte cu 15% reducere până pe 27.10.2023. Astfel, pentru un hotel de 4* din Mamaia, cu pensiune completă și acces la spa, pentru 3 nopți de cazare, turiștii vor achita 3.143 lei/pers/sejur, cu reducerea de 15% inclusă.

Față de anul trecut, turiștii au posibilitatea de a se relaxa în hoteluri noi în Sovata, Brașov și Sibiu, au la dispoziție un nou aquapark cu apă termală în Băile Felix, un nou telescaun la Cavnic și noi amenajări ale pârtiilor de schi de pe Valea Prahovei. De un interes aparte se bucură pârtia Olimpică și Telegondola Borșa, noi investiții majore pentru Maramureș.

Despre BIBI Touroperator

BIBI Touroperator este unui dintre cei mai importanți touroperatori de pe piața locală specializați EXCLUSIV pentru România. De numele BIBI se leagă implementarea pentru prima dată a conceptului “Înscrieri Timpurii”, realizarea volumului Bibi Encyclopedia – the Big Book of Romanian Travel si a colecției Bibi 100 cataloage hibride cu vacante in Romania.

Bibi Touroperator, numărul 2 în topul național al CNIPMMR 2022, este parte a grupului BIBI, un brand românesc creat în urmă cu peste 30 de ani, care are activități în domeniile turism și HORECA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*