GoNEXT TV: George Măndilă, președintele OMD Mamaia, despre primul sezon de evenimente și provocarea unui rebranding cu repetiție

George Măndilă. FOTO Adrian Boioglu

Președintele Organizației de Management al Destinației Mamaia – Constanța, George Măndilă este invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la emisiunea de la GoNEXT TV.

OMD Mamaia a început cu provocarea unui buget nealocat la momentul înființării, dar și cu un scandal legat de un branding eșuat. Echipa Organizației a fost însă repede pusă pe picioare și evenimentele de promovare a stațiunii au început să curgă. George Măndilă vorbește despre toate aceste provocari de la început de sezon, dar și despre cum se iau deciziile în OMD, care este planul pentru strategia pe termen mediu, cum sunt aleși artiștii și pentru cine este Mamaia.

Întrebările jurnalistului Adrian Boioglu nu ocolesc nici subiecte precum modul în care se contruiește în Mamaia, turismul de weekend și despre cum poate fi extins sezonul estival.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*