Autoritățile germane au actualizat lista „zonelor de risc“ din România: Iași – IN, Buzău, Galați și Vrancea – OUT!

Autoritățile germane au actualizat lista „zonelor de risc“ din România

Autoritățile germane au actualizat lista „zonelor de risc“ din România, cu intrare în vigoare din 9 septembrie. Ca urmare a acestei actualizări, județul Iași a fost introdus în categoria de risc, iar județele Buzău, Galați și Vrancea au fost retrase de pe listă.

La acest moment, ținând cont de ultimele decizii ale autorităților germane, alături de municipiul București, 11 județe din România se află pe lista “zonelor de risc”, respectiv: Argeș, Bacău, Bihor, Brăila, Brașov, Dâmbovița, Iași, Ilfov, Prahova, Vaslui, Vâlcea. Județele retrase din listă până în prezent sunt următoarele: Buzău (la 09 septembrie), Galați (la 09 septembrie), Gorj (la 02 septembrie), Ialomița (la 20 august), Mehedinți (la 20 august), Neamț (la 02 septembrie), Timiș (la 20 august) și Vrancea (la 09 septembrie).

Pentru mai multe detalii și informații, persoanele care plănuiesc să călătorească în Germania, în perioada imediat următoare, pot să acceseze următorul link: http://turism.gov.ro/web/2020/07/28/in-atentia-persoanelor-care-planuiesc-sa-calatoreasca-in-europa-in-perioada-imediat-urmatoare/ sau să consulte lista atenționărilor de călătorie pusă la dispoziție de Ministerul Afacerilor Externe – http://www.mae.ro/node/51880#null, care cuprinde toate țările din Europa și regimul pe care îl au față de cetățenii străini, în contextul pandemiei de SARS-CoV-2.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*